Het Impressionisme Festival in Normandië met Dior

Fashionistas opgelet: het Impressionisme Festival in Normandië is in volle gang tot en met 29 september. Ook voor fashion-addicts en shopaholics is er genoeg moois te zien tijdens het Impressionist festival! In het Musée Christian Dior in Granville (tevens het dorp waar de ontwerper is opgegroeid) is een stijvolle expositie te zien waar je gegarandeerd heel erg hebberig van wordt. In deze tentoonstelling kun je wegzwijmelen bij diverse creaties en foto’s van de beroemde Franse ontwerper.

Onder meer enkele foto’s van de tuin van Dior worden geshowd, om de invloed van natuur, licht en reflectie weer te geven in zijn ontwerpen. Ook worden er creaties van Maison Dior tentoongesteld van na de dood van Christian Dior om te laten zien dat de invloeden en inspiraties van de oprichter ook door zijn opvolgers werden gebruikt, zoals Yves Saint Laurent en Raf Simons. Tot en met 22 september kun je de tentoonstelling bewoneren in het Musée Christian Dior in Granville.

Normandië staat naast het Impressionist Festival ook bekend om haar heerlijke visgerechten. Om de regio (en het waterthema van het Festival) optimaal te beleven moet je vooral ook van de heerlijke lokale gastronomie proeven. Genoeg redenen om een trip naar het Impressionisme Festival te boeken! Kijk ook op www.normandie-tourisme.fr/nl voor nog meer must-sees in Normandië.

Lees ook:Bewonder trouwjurk Kate Middleton in Buckingham Palace
Lees ook:Yvon Jaspers sluit huwelijken op Festival Mundial
Lees ook:Tentoonstelling 100 Jaar Trouwen in Gorichem zoekt spullen
Lees ook:Bruidstranen tentoonstelling
Lees ook:Zo kun je haar ook vragen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>