Steps organiseert ‘Wedding Event’ in Maastricht

Modeketen Steps organiseert zondag 7 juli een speciaal ‘Wedding Event’ in haar Dresses Shop in Maastricht. Op dit ‘Wedding Event’ biedt Steps vrouwen die binnenkort te gast zullen zijn op een bruiloft, hulp bij het selecteren van hun feestelijke outfit. De Limburgse styliste en modeblogger Edith Dohmen zal aanwezig zijn om klanten hierover persoonlijk te adviseren. Naast informatie over ‘what to wear’ bij verschillende dresscodes wordt ook aandacht besteed aan etiquette en do’s en dont’s. De Steps winkel is op 7 juli a.s. vanaf 12 uur geopend.

Om als gast in stijl voor de dag te komen op een bruiloft, besteden vrouwen veel tijd aan het selecteren van een geschikte outfit. De jurk is voor dit feestelijke moment het meest geliefde kledingstuk. Om in te springen op deze behoefte, organiseert Steps middenin het bruiloftenseizoen een speciaal ‘Wedding Event’ in haar jurkenwinkel in Maastricht (Muntstraat 25).

Klanten worden tijdens het event in stijl verwelkomd en kunnen onder het genot van een hapje en een drankje als eerste kiezen uit de nieuwste (limited) Steps jurken. Styliste Edith Dohmen geeft daarbij advies o.a. over de juiste kleur outfit bij een persoonlijkheid en het juiste silhouet bij elke lichaamsvorm. Iedereen die zich op www.steps.nl aanmeldt voor het speciale event kan naast het stylingadvies van Edith Dohmen ook profiteren van allerlei andere voordelen zoals o.a. een goodiebag cadeau bij aankoop van een feestelijke jurk en chique op de foto in de nieuwe outfit. Check de website voor meer informatie.

De Steps Dresses Shop in Maastricht, gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad, is vorig jaar officieel geopend door modeontwerper Addy van den Krommenacker. De speciale jurkenwinkel, ingericht in vintagestijl met o.a. een donkere houten visgraatvloer, kroonluchters en een marmeren schouw, stelt alle jurken uit de Steps collectie centraal; ‘a tribute to the dress’. Met jurkenwinkels in Amsterdam, Den Bosch, Maastricht en Utrecht biedt Steps liefhebbers van jurken een locatie waar de Steps jurkencollectie(s) in een sfeervolle omgeving optimaal tot hun recht komen. Naast jurken zijn in de Dresses Shop ook rokjes, bijpassende jasjes, bolero’s, vestjes en accessoires verkrijgbaar.

Lees ook:Stijlvol verschijnen op jouw Best Friend’s Wedding
Lees ook:Steps organiseert Wedding Event in Utrecht
Lees ook:Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker
Lees ook:Primeur! Trouwjurk Addy van den Krommenacker for Steps!
Lees ook:Librije’s Hotel Wedding Event zaterdag 26 januari

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>