Yvon Jaspers sluit huwelijken op Festival Mundial

Foto: KROYvon Jaspers op zaterdag 29 juni als ware ambtenaar van de burgerlijke stand huwelijken op festival Mundial. In het kader van haar KRO programma Liefs Uit… staat de presentatrice op deze 26e editie van het festival om stellen (iedereen die wil) voor één dag in het echt te verbinden.

Op de KRO’s Liefs Uit… stand zijn alle tools aanwezig voor het huwelijk: ringen, bruidskleding, een ceremonie, muziek en een trouwfoto. Betreft het nu een liefdeshuwelijk, geheim huwelijk, gedwongen huwelijk of een schijnhuwelijk, alles is mogelijk. Het enige wat het bruidspaar hoeft te doen, is “ja” zeggen.

Yvon Jaspers: “Ik kijk ernaar uit om verliefde stellen in de echt te verbinden. De liefde en het verbinden van culturen staat centraal in Liefs Uit… en dit sluit perfect aan op Festival Mundial.”

Festival Mundial bewijst al een kwart eeuw dat het beste uit verschillende werelden prima met elkaar te combineren is. En dat is precies de overeenkomst met KRO’s Liefs Uit…: het verbinden van mensen en culturen waarbij de ultieme verbintenis natuurlijk het huwelijk is!

Yvon Jaspers volgt in dit nieuwe seizoen acht Nederlanders die samen met hun buitenlandse partner in Nederland een bestaan proberen op te bouwen. Een aantal stellen uit de verschillende seizoenen van Liefs Uit.. zullen ook aanwezig zijn op Mundial.

De derde serie van KRO’s Liefs Uit.. is vanaf donderdag 5 september om 21.30 uur op Nederland 1 te zien.

Lees ook:“Weigerambtenaren direct ontslaan”
Lees ook:Angela Groothuizen bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand
Lees ook:Rotterdam: nu ook trouwabtenaar voor één dag
Lees ook:Trouwen op een bijzondere trouwdata is een trend
Lees ook:Het Impressionisme Festival in Normandië met Dior

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>