Zondag 3 februari Open Toptrouwlocatie Route; 200 locaties

Wie trouwplannen heeft, houdt zondag 3 februari vrij in de agenda. Want dan vindt de Open Toptrouwlocatie Route plaats. Bruidsparen kunnen vrijblijvend bij meer dan 200 locaties een kijkje nemen, op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Een romantisch landhuis, een sfeervolle Witte Bar, een spetterend feest of een intiem samen zijn? De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. “Er komt veel bij kijken om binnen het budget de perfecte locatie te vinden”, zeggen locatie adviseurs Laura & Marja van Toptrouwlocaties.nl. “Belangrijk dus om je goed te oriënteren. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, organiseren we daarom de Open Toptrouwlocatie Route.”

Meer dan 200 trouw- en feestlocaties door het hele land zetten van 12.00 tot 17.00 uur hun deuren open voor een vrijblijvende, gastvrije kennismaking. Bruidsparen kunnen zonder afspraak binnenkomen en naar hartenlust rondkijken, de sfeer proeven en zelf indrukken opdoen. En er is meer. Iedere locatie verloot een prijs en Toptrouwlocaties.nl verloot 2x een Weddingconsult, 2x een Decoratie&Styling consult en zelfs een complete huwelijksdag op een locatie naar keuze t.w.v. maximaal € 10.000,-.

Bezoek voor meer informatie de website:
http://www.opentoptrouwlocatieroute.nl

Lees ook:Het muZEEum in Vlissingen als trouwlocatie
Lees ook:Open Toptrouwlocatie Route; avond 2 juli
Lees ook:Open Trouwlocatie Dag NTBO op zondag 7 oktober
Lees ook:Open Trouwlocatie Dag zaterdag 26 januari 2013
Lees ook:Vandaag: De Open Toptrouwlocatie Route

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>