WeddingFair zondag 13 januari Grote Kerk Naarden-vesting

WeddingFair opent haar deuren op zondag 13 januari voor aanstaande bruidsparen. In de Grote Kerk van Naarden-vesting wordt je overladen met allerlei leuke dingen zoals de laatste trends op het gebied van trouwmode, een inspirerende workshop en spetterend entertainment. Je maakt ook nog eens kans op het winnen van een trouwjurk tot een 2000 euro en je ontmoet de winnaars en genomineerden van de Dutch Wedding Awards; dat zijn de beste trouwbedrijven van Nederland. De entree is gratis.

Wil jij weten wat de laatste trends qua bruidsmode van 2013 voor hem en voor haar zijn ? Dan zit je op de trouwbeurs goed, voor iedereen is er iets, van een designer jurk tot op maat gemaakt herenpak. Om jouw bruidsoutfit helemaal af te maken is er een uitgebreide selectie van unieke handgemaakte bruidssieraden. Ontmoet van vintage tot klassiek op de beursvloer.

Je kunt tijdens de beurs kennis maken met fluitist Paul Smitshuis en de zingende trouwambtenaar Martine Straesser. Zij maken van de trouwceremonie een waar feest. Willem Goochel laat je op beurs beleven hoe leuk het is je gasten te verrassen tijdens het feest of de receptie.

De Dutch Wedding Award- winnaars zijn door een vakjury uitgeroepen tot de beste in hun categorie. Maar liefst 5 DWA-bedrijven presenteren zich op de trouwbeurs in Naarden: Kasteel Wijenburg werd gekozen tot de beste trouwlocatie van het jaar, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, Skyfly.nl voor beste entertainmentbedrijf, Bas Uijlings fotografie en MBrace videografie. Als je nieuwsgierig bent wat de beste bedrijven voor jou in petto hebben kun je ze 13 januari vrijblijvend ontmoeten.

Naast al het bekijks heb je bij WeddingFair ook iets om te beleven namelijk je eigen moodboard maken. Met de workshop ”Maak een 3D-wedding-moodboard voor je bruiloft” maak je onder professionele begeleiding van styliste Margreet Strijker een sfeervoorstelling van jouw aanstaande bruiloft. Het leuke aan deze workshop is dat je geen fotocollage maakt maar een 3D-moodboard met échte materialen die verzorgd worden door WeddingFair. Deze workshop is geheel gratis, en je mag het moodboard meenemen naar huis. Een moodboard is een handig middel om ook jouw leveranciers te laten zien welke sfeer jouw dag moet ademen; dus neem het mee naar al je afspraken!

Wedding Fair heeft een zeer leuke wedstrijd voor de aanstaande bruiden. Je kunt namelijk een jurk winnen tot een waarde van 2.000 euro. Deze kans laat je toch niet liggen ! En als dat niet genoeg is ontvangt iedereen een gratis Weddingshopper t.w.v. 20,-, met daarin de nieuwste edities van de magazines Trouwen en Huwelijk en de splinternieuwe Trouwagenda. Dus kom gezellig naar de beurs in Naarden, want er is veel te beleven en te zien wat je allemaal niet mag missen.

WeddingFair, Grote Kerk Naarden-vesting, Markstraat 13, 1411 CX Naarden. Zondag 13 januari 2013 van 11.00 tot 17.00. Gratis entree.

www.weddingfair.nl

Lees ook:Bruidsbeurs Naarden-Bussum: zondag 15 januari
Lees ook:Bruidsbeurs Zwolle: zondag 12 februari
Lees ook:Gratis naar Bruidsbeurs in Amsterdam
Lees ook:De Bruidsbeurs Agenda
Lees ook:Inspiratiebord: Hot pink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>