Bruidsbeurs de Nonnerie: zondag 1 april

De Nonnerie is een officiële trouwlocatie in een historisch pand, romantisch gelegen aan rivier de Vecht. Ontdek deze stek zelf tijdens de bruidsbeurs van Bridal Fairs, die op zondag 1 april wordt gehouden.

Van 11.30 uur tot 16.30 uur is iedereen van harte welkom. Tijdens deze bruidsbeurs zullen een aantal gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche informatie geven over de vele mogelijkheden om uw trouwdag bijzonder te maken. Bruidsjurken, bloemen, juwelier, muziek, trouwvervoer… het is er allemaal!

Daarnaast wordt de bruidegom in het zonnetje gezet. In The Strictly For Grooms Lounge wordt onder andere aandacht gegeven aan stijlvolle kleding, accessoires, informatie over auto’s, Bachelorparty’s enzovoorts.

Gratis entree en je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Lees hier meer over de beurs en locatie.

Lees ook:Zondag 22 januari trouwbeurs op Landgoed Oldruitenborgh
Lees ook:Trouwbeurs Hoek van Holland maandag 23 januari
Lees ook:Bruidsbeurs Gelderland: Nunspeet, maandag 10 oktober
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september
Lees ook:Bruidsbeurs Zuid-Holland: Lisse, zondag 4 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>