Bewonder trouwjurk BN’ers als Irene Moors en Tanja Jess

Daphne Deckers, Irene Moors, Mariska Bauer, Dany van der Boom, Willeke van Ammelrooy, Leontine Borsato, Belinda Meuldijk, Lindsey Pfaff, Kristel Hoekstra, Lucille Werner, Danie Bles, Laura Fygi, Tanja Jess en Linda Wagemakers showen hun trouwjurk vanaf 26 april in kasteel De Haar in Haarzuilens.

De expositie maakt onderdeel uit van de rondleiding. De trouwjaponnen staan verspreid over de stijlzalen van het kasteel. Het is niet mogelijk om de expositie zonder rondleiding te bezoeken. De jurken zijn tot eind september in het kasteel te zien.

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Gezocht: trouwjurk, foto’s en memorabilia
Lees ook:Gemeente Emmen zoekt oude trouwfoto’s
Lees ook:Trouwen op Vuurtoreneiland bij Durgerdam
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Limbricht: zondag 22 januari
Lees ook:Oostvaardersplassen als trouwlocatie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>