Tentoonstelling 100 Jaar Trouwen in Gorichem zoekt spullen

Vanaf mei tot en met augustus 2012 is in het Gorcums Museum de zoldertentoonstelling `100 Jaar Trouwen in Gorinchem’ te zien. Voor deze tentoonstelling zamelt het museum aansprekende trouwspullen in van mensen die in Gorinchem getrouwd zijn.

Voor de tentoonstelling zijn trouwspullen nodig van mensen uit Gorinchem en omstreken die in Gorinchem zijn getrouwd. Hierbij moet men denken aan tastbare herinneringen als trouwjurken en -pakken, fotoalbums, anekdotes, trouwkaarten en -boekjes, cadeaulijstjes en oude films en video’s. Tijdens de tentoonstelling kunnen bezoekers stemmen op het mooiste, leukste of grappigste trouwstuk, waarna de drie winnaars een cadeaubon krijgen.

Lees ook:Bruidstranen tentoonstelling
Lees ook:Win een gratis huwelijk bij Ado Den haag
Lees ook:Gemeente Emmen zoekt oude trouwfoto’s
Lees ook:Bewonder trouwjurk Kate Middleton in Buckingham Palace
Lees ook:Wie heeft de bruiloft van 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>