Huwelijkscadeau? Een reisverzekering!

trouwen.blog.nlElkaar eeuwige trouw beloven en het jawoord geven is natuurlijk een ontzettend bijzondere gebeurtenis. Het omschuiven van de ringen, het traantje dat de vader van de bruid wegpinkt, de speeches van familie en vrienden, het aansnijden van de taart, de eerste dans,  het zijn allemaal momenten om nooit meer te vergeten. Helaas duurt de bruiloft maar één dag… Maar, na de bruiloft heeft u nog iets om naar uit te kijken, de huwelijksreis! 

Huwelijksreis

De populairste bestemmingen voor een huwelijksreis zijn Maleisië, de Malediven, Bali, Mauritius, Hawaii, de Seychellen en Zuid-Afrika. Stuk voor stuk zijn het prachtige tropische paradijsjes. Hier hoeft u even helemaal niets en kunt u zonder stress van elkaar genieten.

Reisverzekering

Bij een huwelijksreis denkt u dan ook al snel aan rozenblaadjes op bed, romantische strandwandelingen over een hagelwit strand, champagne bij het ontbijt en mooie zonsondergangen. Maar denkt u ook aan een reisverzekering? Met een goede reisverzekering gaat u onbezorgd op vakantie en hoeft u zich op plaats van bestemming nergens zorgen over te maken.

Het is verstandig om eerst reisverzekeringen te vergelijken, omdat de polisvoorwaarden en de premie erg kunnen verschillen per verzekeraar. De bruiloft was vast al duur genoeg, dus heeft u het liefst een reisverzekering die niet te duur is, maar wel een goede dekking heeft. Reisverzekeringen kunt u vergelijken op topreisverzekeringenvergelijken.nl.

Let op: veel van de typische huwelijksreisbestemmingen liggen buiten Europa, u moet dan wel een reisverzekering afsluiten met een Werelddekking. Overigens kunt u er voor kiezen om voor een kortlopende reisverzekering of een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Als u van plan bent om in hetzelfde jaar nog een keer op vakantie te gaan, is een doorlopende reisverzekering uiteindelijk vaak voordeliger.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>